När Universum levererar…

0

Samarbetar universum med dig? Eller frågan är kanske; samarbetar DU med universum?

De senaste dagarna har varit fantastiska då jag medvetet och beslutsamt använt mig av min kunskap om attraktionslagen och sett Tydliga resultat till min fördel! Det är SÅ viktigt att vi bestämmer oss hurrni! Vi behöver ta ett Beslut om hur vi vill ha det och sedan vara starka att oavsett vad, hålla fast vid det. Det spelar ingen roll om det under processens gång känns långt borta eller ibland kanske omöjligt. Håll fast – släpp Aldrig taget om din dröm! SE den, Känn den! Även om det handlar om lite “mindre” mer vardagliga händelser som ger oss bättre livskvalité. Tänkte att jag skulle dela med mig av ett par sådana små vardagshändelser som gör livet lättare, mer magiskt och dessutom stärker vår tro så vi kan manifestera våra större drömmar lättare 🙂

I början av förra veckan blev jag, tillsammans med min mamma bjuden till min storasyster för att ha en mysig afton i andlighetens tecken, från fredag till lördag. Jag lever ju för kvällar som denna och tackade såklart gladeligen ja till inbjudan. Men för att det skulle kunna vara möjligt skulle min sambo behöva sluta tidigare så han kunde hämta vår son från förskolan. När jag frågade honom hur fredagens schema såg ut berättade han att han skulle på AW (after work) på kvällen och skulle komma hem senare. Min spontana reaktion blev; neeeej! Men återtog kontrollen ganska snabbt och meddelade syster att “det löser sig, vi kommer!”

Dagarna gick och fredag närmade sig. Inga tecken på att min önskan skulle gå i lås. Men jag var bestämd i mitt beslut. Så skulle det bli. Punkt. Men som genom ett trollslag fick jag veta att min sambos jobb helt plötsligt har ändrat datumet för AW:n från fredag till torsdag istället så jag fick ett glädjande meddelande från min sambo att “åk du till syrran, jag hämtar grabben”! “Wiiiie! Tack universum!” var min första tanke.

Strax efter så var jag med om en situation där en bil blockerade min väg ut när jag skulle åka. Men jag kände på mig att detta inte var något negativt så jag satt tålmodigt och väntade. Strax efter fick jag veta varför och jag sparade både pengar och tid på att lita på universums plan. Jag kunde där och då inte se vad universum hade ordnat för mig men jag valde att tänka att de var för mitt bästa – vilket det såklart var! <3 Så..ha Tålamod och Tillit, som jag tjatar om hela tiden 😉

Efter detta har det skett såna här saker flera gånger om i olika skepnader och jag är så otroligt lycklig o tacksam över det! Älskar´t!  Något vi inte heller får glömma är att tacksamt ta emot när vi faktist dragit in våra manifestationer i vårt fysiska liv.

*****

Så, 🙂 Om jag ska sammanfatta vår mysiga fredag kväll så blev det både upplevelser och tankar kring tidigare liv, intuitionsövningar och kanalisering av fler än en nära anhörig. En kär familjemedlem kom med viktiga budskap, fina minnen och MASSA kärlek! Oj vilken känslosam och givande kväll det blev <3

Måste bara säga att det är ett sånt privilegium att få ta del av deras känslor, minnen och själ! <3

Mötet gjorde mig ännu mer ödmjuk till livet självt. Då jag via hennes känslor själv fick uppleva kärleken till livet – när man inte längre har det. Snälla ni, ta inte livet för givet!

En tanke kring detta är ju att även om vi alla har en vetskap om att det inte tar slut, så tar ju faktist Detta liv slut, med allt som det för med sig. SÅ NJUT av just precis detta liv även om det emellanåt känns piss, rent ut sagt. Det är Så viktigt att SE det vi faktist har! Vi har så otroligt mycket och ännu mer blir det OM vi bara SER och uppskattar det! <3

Stooor kram till er alla! <3

 

 

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke