I surrender… and trust the process

2

Känn tillit och tålamod till processen. Det blir bra. Du behöver bara känna tillit till- och tro på att resultatet blir som du förväntar dig.

Idag har det handlat mycket om tillit. Ni vet när man har en sån där klar och tydlig bild av hur man vill att en viss situation ska arta sig. Men har kanske liiite svårt att släppa taget och ha just Tilliten att högre krafter tar hand om denna situation till det absolut bästa. Så jag tänkte att jag skriver av mig lite och förhoppningsvis kanske jag påminner mig själv (och även kanske er) om det  jag/vi redan vet :p. Tänk att detta är något man får jobba med dagligen där vissa dagar går som en dans medan andra kanske känns lite mer utmanande. Men det blir lättare ju mer vi tränar oss 🙂

Om vi känner brist på tillit skapar detta oro, ångest och rädsla. Det handlar nog lite om att vi måste lära oss att välja att känna antingen det ena eller det andra. Det går inte och känna båda – samtidigt. Alltså antingen så väljer vi att lägga vårt fokus på rädslan och ångesten som garanterat skapar negativitet och oönskade resultat i våra liv eller så väljer vi att känna tillit. Det sistnämnda kommer skapa mer inre harmoni, trygghet och definitivt mer glädje i våra liv! Vi ser allt på ett skönare sätt, framtiden känns inte lika skrämmande längre och vi kan vara mer närvarande i nuet. Lugna och förväntansfulla för vad framtiden har att ge. Underbart eller hur?:)

Att  börja med att öva upp tilliten till oss själva är prio ett! Utan vår egen självrespekt och förmåga att lita på oss själva så har vi ingen stadig grund att bygga vidare på. Jobbar vi på att skapa en stabil plattform resulterar det i att vi får bättre kontakt med oss själva och vårt inre, som ger oss en klarare bild av vad vi vill ha i våra liv och inte. Dessutom behöver vi vara det vi vill dra till oss i enlighet med attraktionslagen (mer om detta kan du läsa i kategorin attraktionslagen).

* * * * *

Vi kan använda oss av små knep för att hjälpa oss själva att bli påminda om att alltid välja tilliten. Jag har t.ex letat upp en fin vit sten som för mig symboliserar just detta och är det t.ex en dröm som känns Väldigt aktuell (som just nu i mitt fall) så har jag med mig den i fickan som påminner mig varje gång jag stoppar ner handen och rör vid den. Ni ska veta hur många stenar jag har för olika syften 😉 Fungerar toppen för mig i alla fall! Testa! 🙂

Ett annat knep kan vara att skriva av sig, som jag gör nu. Men det behöver inte vara så avancerat. Skriv ner det som du kanske oroar dig för eller känner att du behöver stärka din tro på i ett fint litet block. Detta gör att du får ur dig det som är svårt att släppa vilket är oerhört befriande och hjälper dig att behålla din höga energi. Jag själv formulerar min önskan eller oro med att be om hjälp att få det jag önskar eller släppa det som oroar mig. Det funkar! Du får hjälpen – OM du litar på att du får det;)  Viktigt i allt detta är såklart att Tacka för all hjälp du får! Får inte glömmas bort – Viktigt Viktigt! Tacka innan och efter du fått hjälpen!

Tydlighet, tro, tillit, tålamod och Tacksamhet är de 5 T:na som för mig är viktiga grundstenar i manifesterandet av mina drömmar

 • Se klart och Tydligt slutresultatet av din önskade situation
 • Tro att det är möjligt!
 • Känn orubblig Tillit att det kommer bli som du vill
 • Ha Tålamod och låt processen ta sin tid. Det är ofta många andra personers liv som är inblandade i din dröm så ge universum chansen att skapa det bästa för alla. Känner du inte tålamod och försöker forcera det hela så är det likadant som att du saknar tillit.
 • Känn genuin Tacksamhet! Tacka innerligt för Allt du redan har –  för då vibrerar du tacksamhet och universum levererar mer att vara tacksam över – som din dröm!

En förenklad version är “ASK – BELIEVE – RECEIVE”  av Ester & Jerry Hicks 🙂 Men man hittar ju sina egna sätt så varför inte dela med sig, kanske passar någon mer 🙂

Ha de gott! Kramar <3

 

 

 

 

 

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

 1. Yvonne den

  Tack för dessa kloka ord så bra att bli påmind ?❤

  • fjaderlatt den

   Tack själv för att du skriver! Blir så glad:) Värmer i hjärtat! <3 Visst är det bra, vi får hjälpa varandra 🙂

Lämna en tanke