Ett nytt år, Ett HELT nytt liv <3

0

Du blickar ner i marken och ser hur sprickan mellan dina fötter uppenbarar sig och bara blir större och större. Plötsligt har den blivit så stor att det bara är ett stort svart hål och det enda du kan göra är att falla handlöst rakt ner i ovissheten…

Ibland känns livet på detta sätt. Något sker som vänder upp och ner på hela ens värld över en natt. Ditt liv, din nuvarande verklighet försvinner ner i ett mörkt hål och för att hitta ut igen måste Du skapa ditt eget ljus som åter leder dig tillbaka till din glädje och livsenergi.

När man ber om en förändring till något bättre kan det till en början se väldigt mörkt ut. Man måste ge processen lite tid att utvecklas till visionen man har. Men mest av allt är det jätteviktigt att ge sig själv tiden till att landa i det nya som håller på att manifesteras.

Genom att ta små baby step med dagliga böner om ökad inre styrka, en orubblig tillit till att det bästa kommer ske och känslan av att allt får ta sin tid så började sakta men säkert bitarna i mitt nya livspussel falla på plats och bilden av min fantastiska framtid trädde fram och blev allt mer tydlig.

Detta år har varit ett tufft och väldigt intensivt år med stora livsförändringar. Stora avgörande beslut behövdes ta för att avsluta något gammalt som inte längre tillförde och förgyllde livet. Jag visste inom mig att det var det rätta att göra men för den sakens skull så var det inte på något sätt enkelt.

Jag var tvungen att verkligen brytas ner på alla plan för att sedan, sakta men säkert, bit för bit åter bygga upp mig själv och mitt nya liv igen. För att få perspektiv, att Verkligen SE på mig själv och mitt liv med nya ögon. Att äntligen bli fri att kunna leva och vara mig själv fullt ut. Vi måste ta ansvar och samla tillräckligt mycket med  mod för att våga släppa taget om det gamla och förlåta (om det behövs) för att ge plats för det nya som väntar oss. Något som är Så mycket bättre för oss, nu när vi vet hur vi vill leva våra liv och har transformerats till så mycket mer än vi tidigare va.

Nu är året snart slut och jag skulle ljuga om jag sa att det inte känns Riktigt skönt att få vända blad och välkomna ett nytt år, fyllt med ALLT jag nu Själv väljer att attrahera in. Jag Väljer Kärlek, glädje, ny livsenergi och en heel drös med fantastiska upplevelser och möten på min väg! Överflöd i alla områden ber jag om nu <3

Det jag har bestämt mig för att fokusera ganska så intensivt på, dessa få veckor som är kvar av 2017, är att släppa Allt negativt och lämna kvar allt som inte längre ger mig något.  Jag har en stark vision om att stå där vid tolvslaget och se ut över fyrverkerierna och skåla för MITT NYA år, MITT NYA JAG och att jag känner mig heelt ren och fri i kropp och sinne. Lämna det som gjort sitt i året som va. Ta med lärdomarna och alla nya insikter för att växa av dom och sända kärlek till allt som 2017 har givit.

Lämna besvikelser, sorg, ilska, bitterhet bakom. Släpp allt. Släpp det bara. Lämna det här och gå sedan vidare. Ta ett aktivt beslut nu. Det är dags. År 2018 är ju vårt glänsar år där vi förverkligar oss själva och våra drömmar slår in, eller hur? 🙂 <3 Det känner jag, känner ni? 🙂

Vad väljer ni att lämna kvar i 2017?  Vilka fantastiska välsignelser väljer ni att attrahera in i era liv under 2018? 🙂

Så spännande! Dela gärna med er! <3 Stor kram!

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke