Allt började med en liten fjäder…

7

Där stod jag i någon slags kaotisk tornado av tvivel, sorg och bitterhet. Funderingar på vad som ska hända nu. Vem är jag? vart är jag på väg? vad vill jag egentligen? Frågor som ständigt malde om och om i mitt huvud utan något svar. Jag hade svaren inom mig, det visste jag någonstans men i mitt kaotiska inre vägrade jag – och orkade jag inte Se klart och LYSSNA inåt.  Jag visste ju så mycket om hur livet fungerar men jag gjorde valet att bara flyta med och låta saker och ting ske utan medveten påverkan = Inte så himla bra ;). Jag visste ju hur jag skulle tänka  men jag hade inte orken att ta mig själv i kragen och agera. Ge mig fan på det – att FOKUSERA rätt!  Jag hade nu fått uppleva det vi kallar den igenkännbara…Wait for it… 30 års krisen(!!!)  (Lätt och skämta om så här i efterhand) 😉

Så en dag i Augusti 2016 fick jag möjligheten att möta en Fantastisk medial kvinna med namn Sara. Hon var så otroligt utvecklad i sin gåva att innan jag knappt hunnit kliva innanför dörren så var även mormor där och hälsade mig välkommen. Mormor dog i maj 2009 och jag kommer aldrig glömma samtalet när boendet ringde för att meddela hennes bortgång. Då var hon oerhört sjuk och hade inget värdigt liv längre. Men idag VET jag att hon är trygg, välmående och lycklig – ja, hon är sig själv igen helt enkelt.

Under de nästan 2h som jag var hos Sara fick jag till mig mer än jag någonsin fått av något medium tidigare. Hon var nog den renaste kanalen och budskapen kunde inte stämma bättre! Tårarna avlöstes med skratt och detta möte förändrade mitt liv – PÅ RIKTIGT!

I detta möte med mormor och Sara fick jag till mig att mormor nu är min själsliga guide. Hon bekräftade även att de fjädrar jag tidigare uppmärksammat kom från henne. Hon var med mig. Alltid :). Hon var väldigt mån om att jag skulle utveckla min egen intuition för att jag själv skulle kunna kanalisera och bli en “kanal”. Just där och då, när jag satt där och lyssnade så var det svårt att ta in allt. Tack och lov spelade jag in samtalet som senare har kommit till stor användning i min egen utveckling. Saker som jag kanske inte förstod på plats har visat sig att stämma även dom och ju mer jag själv utvecklas desto mer svar får jag på mina frågor.

Jag säger bara -VILKEN VÄRLD vi lever i! Eller ska jag säga vilka världar…? Dimensioner..? Inser att min  fascination över allt detta kommer pågå livet ut…och fortsätta efter det och det känns så jäkla bra. För jag kan inte få nog! 🙂

*****

Sedan denna dag i Augusti har mitt liv förändrats, eller Speciellt mitt Inre har förändrats OERHÖRT mycket även om det skett i små steg.  Man ska ju iof inte  stressa fram en förändring om den ska ha en stabil grund. Dessutom skapar inre frid vårt yttre, vilket är det jag jobbar på nu. Men vilken skillnad idag från då och bättre blir det! Nu när rätt mindset åter är på plats efter att livet prövat en så är jag såå redo för att se vad JAG nu kan skapa för härligheter i mitt liv och redo att ta MITT ansvar att det blir så.

Jag vill därför  tillägna denna blogg till min älskade ängla-mormor med namnet fjäderlätt då allt började med en liten fjäder – sänd från ovan för att skapa ro i min nu lite mer lättsamma själ <3

Ta hand om er där ute! Sprid ljus och kärlek! <3

 

 

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

7 kommentarer

 1. Yvonne den

  Så fint skrivet ?. Jag har själv börjat se och känna så mycket igen (tappade bort min tro när livet blev tungt )men helt plötsligt så började jag se igen. Det är så fantastiskt när man får uppleva att man aldrig är ensam att känna så varm kärlek som helt omsluter en kan inte få nog av denna känsla och vill lära mig mer. ❤?

  • fjaderlatt den

   Tack söta du! <3 Jag blir så glad 🙂
   Vad underbart att du öppnat upp dig igen! Visst är det magiskt 🙂
   Det viktigaste är att veta och känna tillit att även om man inte ser, hör eller känner ngt så finns dom där, Alltid!
   Speciellt när vi känner oss sårbara och ensamma.
   Håller med dig, bästa känslan <3 Stor kram till dig!

 2. Jenny den

  Skulle vilja komma i kontakt med “din”Sara ?

  • fjaderlatt den

   Heej! 🙂 Absolut ska du det! Jag skickar hennes uppgifter till din mail 🙂 Kram

   • Marina den

    hej jag vill också komma i kontakt med din sara mvh M

    • fjaderlatt den

     Hej hej! Jag skickar ett mail till dig! 🙂

     • Marina den

      Tack

Lämna en tanke