Varmt välkommen till min sida!

0

Mitt namn är Caroline och jag är så glad och tacksam för att få blogga här! <3

Varje dag övar jag på att vara mer närvarande i nuet, medvetet skapa Mitt Liv och ha modet att stå för Min sanning! Stundvis är det både utmanande och läskigt men jag har lovat mig själv att göra mitt bästa för att leva som jag lär <3

Jag har sedan barnsben fascinerats av och älskat Allt som har med ”den andra sidan” att göra.  Efter en tuff men också väldigt givande livskris fick jag till mig nyckeln som gjorde det möjligt att öppna upp en dörr på glänt till en värld som jag tidigare bara fått se en glimt av. Det känns verkligen som att jag hittat hem! Blivit rättplacerad på något sätt. J

Min resa har precis börjat och den vill jag gärna dela här med er <3

Tanken med denna blogg är att finna en plats för alla mina tankar, insikter, all kunskap, upplevelser m.m. så att de förhoppningsvis kan inspirera några på vägen.

Även att vi kan lära av varandra då jag är nyfiken på era upplevelser kring dessa ämnen. Min passion handlar om ALLT som har med personlig och spirituell utveckling att göra. Jag kommer även dela mina tankar kring självkänsla, attraktionslagen, övernaturliga fenomen, mindfulness, chakra systemet, rosenterapi, drömmar och mål, lägga ängla kort och mycket mer.

Ta hand om er!

Sprid ljus och kärlek – Kram Carro <3

Dela.

Om skribenten

Vivi Linde driver Tarotguiderna och Sveriges största Andliga/Mediala bloggportal med över 90 stycken bloggare med inriktning kropp, själ, hälsa och inspiration. Lyssna även gärna på Podcasten Vivi Lindes podd. Välkommen till min blogg!

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke