Feathers appear when angels are near…

0

Hej underbara själar! <3

“Leta efter ett tecken!… ett kort som inte allt för sällan dyker upp i mina kortläggningar och det ger mig så mycket glädje och hopp! 🙂

Någonting som jag lagt märke till (och det har säkert ni också) är att när man inte har kontakt med  sitt inre så ser man dom inte. Ibland kan de nästan “skrika” från himlen att “hallååå håll utkik efter tecken!” Och dom sänder dom ju verkligen! Och magin uppstår när vi trappar ner på tempot och håller ögonen öppna. Ibland finns dom PRECIS framför ögonen på oss men är ändå osynliga för våra fysiska ögon.

Hur kommer det sig? Jo, vi är nog inte på samma frekvens att kunna uppleva dom och deras budskap helt enkelt. Alltså vi är inte närvarande i nuet och har kontakt med oss själva.  Men även dagar när vi är i lite sämre skick  så ska vi veta att de är med oss oavsett om vi inte kan se eller höra dom.  Försök dock att lägga märke till dom i form av fjädrar, mynt, moln och budskap i olika former. Det kan vara återkommande tankar, ord eller saker du lägger märke till upprepade gånger. Då ska du absolut kolla upp vad det kan betyda. Tänk att något så litet kan ha så stor betydelse 🙂

De vanligaste tecknet sänt från ovan är nog fjädrar. Dessa små vackra skapelser kan man antingen hitta en specifik betydelse på, beroende på vilken färg fjädern har eller så hittar du din egen betydelse. Som jag berättat förut startade min resa med att jag la märke till fjädrar och att jag sedan fick bekräftelsen av ett medium och min ängla- mormor. För mig står den för harmoni, att Allt är väl känn tillit och självklart att mormor och mina änglar är med mig lite extra just då. Kan ju bara tillägga att jag ser dom heela tiden nu, varje dag på de mest oväntade platser:) Blir så glad varje gång <3

Det här med siffror är ju också känt. 11:11 har också dykt upp för att göra mig uppmärksam och för att vara lyhörd på deras närvaro. De kan vara t.ex 111, 444 osv. Uppmärksammar du dessa och sänder dom en extra tanke så kommer de att skicka flera tecken. Ibland går de så snabbt att man inte hinner med innan klockan slår över till 11:12, men denna gång hann jag ta ett kort 😉

Kärlek i alla dess former! Vad skulle vi göra utan kärleken!? <3 Det är ju faktist grunden till Allt!  Detta magiska hjärta såg jag på alla hjärtans dag i år och jag blev alldeles varm inuti <3 Älskar hur de dyker upp på magiska platser! Även i kanaliseringar så kommer detta till mig och till mina “klienter”. Det får mig att tänka på Allt jag Älskar och känner tacksamhet för i livet. Tänk vad mycket vi har och vara tacksamma för! Som att kunna ta en varm dusch efter att varit ute i snökylan, äta oss mätta, pengar att betala vårt hem med. Det är lätt att bara fokusera på alla pengar som ska ut – MEN vad får vi för dessa pengar? Ta en funderare 🙂 Uppmärksammar vi det så kommer det kännas mycket bättre och betala hyran och alla andra räkningar nästa gång 😉 Tänk alla kläder vi har (även om vi damer kanske har en annan åsikt om saken 😉 ). För att inte tala om alla underbara människor vi får äran att dela vår livsresa med! Förhoppningsvis har vi en god hälsa och frisk kropp men även om detta inte skulle vara fallet så har vi förmodligen så mycket hos vår kropp som faktist fungerar; våra ben som tar oss fram, våra armar som gör att vi kan omfamna våra älskade barn med, alla organ som “bara” fungerar av sig själva. Det är ju så himla lätt att vi tar våra tillhörigheter, medmänniskor, kroppar och våra LIV för givna!  Men det behöver ju inte vara på det viset 🙂

En bok jag varmt rekommenderar är Rhonda Byrnes – Magin ! Innehåller massor med bra tacksamhetsövningar som garanterat skapar MAGI i våra liv – OM vi gör dom och lever efter dom!  – KÄNNER dom! 🙂 Det är upp till oss – Bra va? 😉

Stor kram till er därute! Ut och sprid kärlek och ljus runtomkring er nu! <3

 

 

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke