Varmt välkomna in och läs Dagens budskap Söndag 4/11:)

0

God morgon solstrålar! Vilken underbar morgon hurrni! 🙂

Nu är det dags att se vad änglar och gudinnor vill förmedla till oss denna vackra söndag! Så länge som jag har tänkt lägga ut budskap men tiden har nog inte varit rätt. Men nu är det dags och mer ska det bli framöver! 🙂

Varsågoda här kommer dagens budskap till er 🙂

“Genom öppenhjärtliga samtal med dem du har runt omkring dig angående dina känslor eller om vad som behöver göras så blir det en klarare väg att gå framöver. Kära vän, det är dags att släppa taget om kontrollen och be andra om hjälp, med både smått som stort. Du behöver inte känna dig misslyckad eller miserabel över det, utan ge med hjärtat och du skall få tillbaka från någon annans hjärta. Du har givit och givit, du behöver inte göra allt själv. Kom ihåg att styrkan sitter i att visa sig sårbar och sträcka ut en hand för såväl sin egen och andras skull. När du gör detta kommer det leda till önskade resultat för dig kära vän, du kommer känna dig så mycket lättare och gladare inombords. Det känns som att något kan ligga som en tyngd för dig nu, det behöver som sagt inte vara något stort men något gnager och du har svårt att släppa det. Gör det bara. Släpp dig själv fri genom att ta ansvar för och vidta de åtgärder som behövs för att uppleva en harmoni och balans igen. Detta leder till seger såväl i din inre som yttre värld.

Det ligger i din natur att ta hand om och se efter andras behov men det är dags att ta hand om dina egna nu. Det är Din tid nu min vän, slösa inte bort den. Det är söndag idag, en perfekt tag för vila och har du möjlighet att ge dig själv det så lägg åtminstone en liten stund på dig själv för att göra något just du njuter av. Skaffa utrymme för just Din stund! Du kanske har något kreativt projekt av något slag som ger dig den energipåfyllning du behöver och känner lycka av. Gör det! Uttryck dig själv genom kreativiteten!

Vad gällande hem och familj/kärleken behöver vi även här våga uttrycka våra känslor och avslöja vårt innersta, detta kommer leda till att banden mellan oss fördjupas och stärks som i sin tur leder till att hem och familjesituationer/relationer förbättras, oavsett vad det kan tänkas gälla för var och en av oss. Om det har varit tungt där hemma så kommer det lätta men det är viktigt att ha tilliten att det som sker är för det högsta bästa oavsett hur det ter sig. Hur som helst så förbättras situationen och resulterar i en lycklig förändring i familjelivet och kanske till och med ett tillskott av något slag :)”

En underbar söndag väntar om vi väljer att göra den till det och se det mest magiska i varje stund.

Ta hand om varandra där ute! <3

Sprid ljus och kärlek!

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke